Angel Beats

06:36:00

Pa , ovaj post je malo drukčiji .
U ovom postu ću vam napisati o jednoj Anime koju jako volim i gledam ju .
Ako ne znate što su Anime , to su ja mislim japanski crtići . I ne nemam jednu godinu hah , već samo volim gledati to ( super sam objasnila ) .
Mislim stvarno je zarazno i  crteži su prekrasni , a pošto ju gledam na stranici Anime Srbija , prijevod je na srpskom . Samo odete do Anime Serije u gornjem desnom kutu i spustite se do A . I eto naći ćete tu seriju i zaljubiti ćete se .
Na Anime srbija imate jooooš puno Anime - a , a ako želite još više i dobro znate engleski probajte s KissAnime .
Dobro , pa krenut ću s postom .
Nema spoilera samo da znate !!!!!
P.S. Pošto ovaj post možda nije za svakog , danas je dva posta !

RADNJA

Pa , Angel Beats se radi o jednom dječaku ( Otonashi ) , koji je umro . I onda je došao u taj svijet u kojem su svi mrtvi . U tom svijetu , znači on je tinejđer , i pohađaju tu školu .
Kad je došao u taj svijet , sreo je tu curu ( Yuri ) koja ima svoj tim SSS koji rade protiv tog anđela ( Kanade Taschibana ) . Zašto se bore protiv anđela ? Zato što su svi na neki način imali nepravedne živote ( u kasnijim epizodama je opisano zašto za neke likove ) i žele to ispraviti .
No , ima jedan problem . Ako naprave nešto uobičajeno ( slušaju na nastavi , bla bla bla bla .... ) nestati će . Pretvoriti će se u biljku , ili što god već ( jedan lik se pretvorio i više njih ) Znači samo nestanu , ne da umru pošto su već mrtvi , nego samo odjednom nestanu .
Ali , ako ih netko probode s nožem ili uguši ili zadavi ili neki čin ubojstva - ponovno će se "roditi" , ali iste one dobi i sve isto kao i prije i sjećanje će im biti isto , čak će se sjećate i kad su umrli kao . 
Malo je komplicirano , ali ako gledate shvatit ćete o čemu je riječ .
Ima 13 epizoda , tako da je malo i lako ćete pogledati . Ima i Specijalna Epizoda , ali da tako . Ja sam na 10-oj i stvarno je super serija i osjećam ko da ću se rasplakati na kraju .

LIKOVI


Otonashi .


Slikovni rezultat za otonashi angel beats
wiki U SSS -  u je . Znači on je nekako glavni lik . Meni je on dobar , smiješan i nije onako kako nekad znaju biti glupi glavni likovi . Sviđa mi se njegov način razmišljanja . Ubiti , on je jako dobar lik ali mi nije najdraži .
On je onaj koji je došao i kojeg pratimo cijelo vrijeme . Izgubio je pamćenje , pa tek u kasnijim epizodama zapravo saznajemo zašto je on takav kakav je ako to ima smisla . Ima poseban položaj u ekipi isto .

Slikovni rezultat za otonashi angel beats gif
tumblr 

Yuri. 


Slikovni rezultat za yuri angel beats
wiki

Kapetanica ekipe SSS . Želi unijeti pravdu u njezin / taj svijet zato što joj je djetinjstvo stvarno bilo jaaaaaako teško ( saznati ćete u kasnijim epizodama ) . Ona mi je isto dobar lik , isto dobro razmišlja i super vodi taj tim . Također , sviđa mi se to što je vođa tima žensko . Ali nije mi ni ona najdraži lik , skoro . :)

Slikovni rezultat za yuri angel beats gif
pinterest

Kanade ( Anđeo je to zapravo da ) . 

Slikovni rezultat za angel angel beats
wiki

Znači Anđeo protiv kojeg se bore . Na prvi pogled nije uopće tako strašna , ali vjerujte mi ratoborna je . Ona je Predsjednica škole u koji svi oni povremeno idu . Ima jako tih glas , hah ali dali je dobra ili zločesta saznat ćete u kasnijim epizodama . Nije mi ni ona najdraži lik . 

Slikovni rezultat za angel angel beats gif
pinterest 

Hinata . 

Slikovni rezultat za HINATA angel beats
wiki 


U SSS -  u je . E , ovo je moj najdraži lik . Zašto ? Zato što je jednostavno zakon i ako pogledate shvatit ćete , hahha . On je nekako najbolji prijatelj od Otanashi - a . I on je imao tešku prošlost , ali je jednostavno super još uvijek . 


Slikovni rezultat za hinata angel beats gif
aminoapps

Naoi . 

Slikovni rezultat za naoi angel beats
wiki 

Onda dolazi tek u kasnijim epizodama , pa vam ne mogu ništa baš reći o njemu - pogledajte epizode serija isto hah , saznala se njegova prošlost , hah ! 

Slikovni rezultat za naoi angel beats gif
giphy

Takamatsu . 

Slikovni rezultat za takamatsu angel beats
wiki 

U SSS -  u je . Ovaj lik nije baš prečest , kako bi to rekla . On je isto fora , ali ne govori puno . O njegovoj prošlosti se nije još ništa doznalo ( kao što sam rekla , na devetoj epizodi sam isto ) . 

Slikovni rezultat za takamatsu angel beats gif
pinterest

Noda . 

Slikovni rezultat za noda angel beats
wiki

Isto u SSS - u , kao i svi ostali . On nekako muči Otonashi -a , ali je svejedno cool . Ima ovu veliku nešto stvar i da ... ne pojavljuje se baš puno , ali kad se pojavi - živčan je i napada sve hah . Ni o njemu se nije do sad " otkrila " prošlost . 

Slikovni rezultat za noda angel beats gif
giphy 

Shiina . 

Slikovni rezultat za shiina angel beats gif
wiki


Mračan lik , ali svejedno je u SSS - u . Kad se pojavi , odličan je borac i stalno govori  " Djetinjasto ." , nešto u tom smislu . Ni o njoj se do sad nije " otkrila " prošlost . Ali , svejedno je super lik , dap .  I , osjetljiva je na slatke stvari - pse i to . Mislila sam da treba to dodati . 

Slikovni rezultat za shiina angel beats gif
tumblr

Yusa . 

Slikovni rezultat za yusa angel beats
wiki

O ovom liku se skoro ništa nije otkrilo . Fora je , i isto se nije saznala njena prošlost . U SSS - u je isto , kao i mnogi drugi . I , liči pomalo na Anđela zar ne ( i po ponašanju , ubiti je tiha i povučena ) ? 

Slikovni rezultat za yusa angel beats gif
pinterest

Fujimaki .

Slikovni rezultat za fujimaki angel beats 


wiki

Iskreno , o ovom liku ne znam skoro ništa . U SSS - u je , ne zna se njegova prošlost do sad i rijetko priča . Ali , da isto ( valjda ) cool i fora i odličan lik , hah . Liči pomalo na Nodu ( gore ) zar ne isto , kao i Yusa i Anđeo ? 

Slikovni rezultat za fujimaki angel beats gif
photosfromposts

TK . 

Slikovni rezultat za tk angel beats
wiki

Lik koji stalno govori na engleskom , ali je serija na japanskom ( dobro ima i prevedeno na engleski , ja mislim da ima ) . Ubiti , baš je fora da tako kažem . Ni o njemu se nije saznala prošlost . U SSS - u je i da ........ ne vide mu se oči , hah . 

Slikovni rezultat za tk angel beats gif
pinterest 

- To piše zato što priča na engleskom , dap . 

Matsushita . 

Slikovni rezultat za matsushita angel beats gif
wiki

Isto , lik koji se ne pojavljuje baš puno i rijetko priča . Ni o njemu se nije saznala prošlost . U SSS - u je i puno jede , hah . Isto je fora , da dodam da . 

Slikovni rezultat za matsushita angel beats gif
nitere.st

Oyama . 

Slikovni rezultat za oyama angel beats
wiki

Lik koji je pomalo djetinjast, ali zato sladak hah . Ni o njemu se nije saznala prošlost . U SSS - u je i da . 

Slikovni rezultat za oyama angel beats gif
rebloggy

Takeyama . 

Slikovni rezultat za takeyama angel beats

Računalni genije , dolazi tek poslije u seriju . Nije se saznala prošlost , u SSS - u je . Fora je i stalno kaže da ga zovu Christ . 

Slikovni rezultat za hinata angel beats gif

tumblr ( ja pod matematikom , hah ) .

Chaa

Slikovni rezultat za chaa angel beats
wiki

Pa , ovaj lik je u jednoj epizodi za sad i pomaže SSS - u raditi oružje tako da valjda nije službeno u njemu . Nije se saznala prošlost , do sad kao što sam rekla već 100 puta . Fora je ja mislim , do sad kad sam ga vidjela . 

Slikovni rezultat za chaa angel beats
animetree , nema gif koliko sam tražila . 

Iwasawa . 

Slikovni rezultat za iwasawa angel beats
wiki 

Ovo su sad cure u bendu GirlDeMo . Ona mi je trebala biti najdraži lik , ali se nešto dogodilo zbog čega sam jako tužna . No , otkrila se njena prošlost i nekako je BILA u SSS - u . Super lik sve u svemu , dap .

Slikovni rezultat za iwasawa angel beats gif
tumblr 

Yui . 

Slikovni rezultat za yui angel beats
wiki

Ona je zamijenila Iwasawu kad se to nešto dogodilo ( možda ste već pred postavili što , ima gore ) . Ona se pojavljuje u kasnijim epizodama . Nije se do sad pokazala njezina prošlost , ali mislim da će se u 10 - toj ( tu sljedeću očito gledam , dap ) . U SSS -u je , ali kasnije kao što sam već rekla . 

Slikovni rezultat za yui angel beats gif
pinterest

Hisako . 

Slikovni rezultat za hisako  angel beats
Sviračica gitare u bendu GirlDeMo . Nije se saznala prošlost , u SSS -u je i ne pojavljuje se baš puno . Super lik sve u svemu , dap .

Slikovni rezultat za hisako  angel beats gif

rebloggy ( skače kroz prozor , ako niste skužili ) . 

Miyuki Irie . 

Slikovni rezultat za miyuki irie  angel beats
wiki

Ne pojavljuje se baš , nije se saznala njena prošlost do sad , valjda je  u SSS -u i mislim da nije rekla ni jednu rečenicu isto , hah . 

Slikovni rezultat za miyuki irie  angel beats gif
tv tropes ( nije gif tako da ne mislite da nešto nije u redu , hah ) . 

Shiori Sekine . 

Slikovni rezultat za shiori sekine  angel beats
wiki 

Ne pojavljuje se , nije se saznala njena prošlost do sad , valjda je  u SSS -u i mislim da nije rekla ni jednu rečenicu isto , hah . 

Slikovni rezultat za shiori sekine  angel beats gif
jaysteevee ( nije gif da !!!!!!! )  

ZVJEZDICE 

Pet od pet . 

THEME SONG I to je bilo to za ovaj post , malo sam se namučila sa svim ovim silnim likovima dap , hah . I nadam se da ćete pogledati seriju i da . Do slijedećeg post . 
Možda čak i sutra ,
Bok 
disneylover. 

Slikovni rezultat za disney tumblr gif
tumblr

You Might Also Like

0 komentari

Hvala na komentaru ! 💘